Laura Pelleriaux

Laura startte met yoga in 2015 toen ze op uitwisseling was in Chili. Nadat de frustraties haar teveel werden, besloot ze dat er twee opties waren: optie 1 was leren boxen, optie 2 was starten met yoga om iets meer 'zen' te leren worden.
Yoga sprak haar meer aan en zo startte ze met dagelijkse yogasessies in haar kamer met behulp van YouTube. Eens terug in België ging ze dan ook op zoek naar een plek om les te volgen, die vond ze in de Tree of Life yogastudio in Tervuren alsook in Antwerp Yoga. Na een yogarondreis door Marokko besloot ze dat ze zich nog verder wou verdiepen in de yoga traditie.
In maart 2017 heeft ze in Brazilië de vinyasa yoga teacher training van David Lurey & Mirjam Wagner gevolgd.
Ook nu volgt Laura nog wekelijks les in Antwerp Yoga of neemt ze deel aan yoga festivals (Yogaland, Copenhagen yoga festival) en workshops.

Laura geeft momenteel voornamelijk vinyasa yoga. Dit is een dynamische yogavorm waarbij de verschillende houdingen (asanas) aan elkaar gekoppeld worden door vinyasas, waardoor een 'flow' gecreëerd wordt. Ook ligt de nadruk op bewust ademen tijdens de asanas waardoor je  tot een vorm van 'bewegings meditatie' komt. Elke les wordt afgesloten met een korte relaxatie.

Voor Laura betekent yoga: bewustwording, ademen, pauze, rust, luisteren naar je lichaam, maar ook een uitdaging, confrontatie met jezelf, acceptatie en veel plezier.