Sarah

Maak kennis met onze nieuwe showdance docente, Sarah! Ze is 24 jaar en studeert momenteel haar laatste jaar in Brussel. Al van een jonge leeftijd had ze de dansmicrobe te pakken, maar begon wel pas op haar negende met lessen streetdance in Danscentrum Aike Raes in Heverlee.

Doorheen de jaren werd één uurtje per week al snel een aantal uren, waaronder streetdance, hip hop, jazz dance en cheerleading bij Leuven Bears. Daarnaast zat Sarah in de competitieve hip hop groep Aira Dance, die later onder de naam Aira Royalty verderging.

Momenteel probeert Sarah naast studeren, werken, tennissen, fitnessen en dansles geven ook nog zo veel mogelijk tijd vrij te maken om zelf danslessen te volgen en naar workshops te gaan. Het is voor haar, naast de perfecte ontspanning en uitlaatklep, een goede inspiratiebron voor haar eigen danslessen.

Met Sarah haar invloeden van streetdance, jazz en cheerleading zullen haar showdance lessen voor veel afwisseling en nieuwe uitdagingen zorgen en waar inlevingsvermogen en showgehalte centraal staan! Fun is dus zeker en vast verzekerd tijdens Sarah haar lessen.