Benny

In mijn jonge jaren was Benny de meest onsportieve kerel die je maar kon inbeelden. Tot op een mooie zomerdag besliste hij om zijn leven (en voornamelijk zijn gewicht) over een andere boeg te gooien.

Op 21 jarige leeftijd begon hij dus met sporten, eerst joggen, daarna fitness. Snel verdween zijn motivatie als sneeuw voor de zon. De oplossing : groepslessen.  sfeer, mensen, beweging, muziek en sport. Joehoe:” I can have it all !!!!”

Lesgeven was niets voor Benny, dat dacht hij toch... Tot zijn aerobicleerkracht afwezig was voor onbepaalde tijd. Ramp, geen les!!! Zelf dan maar een opleiding fitness instructeur volgen. Benny blijft up to date met de trends door zich steeds bij te scholen. Zijn mini-palmares : Tae-bo, step-aerobics, BBB, Aerobics, latino-aerobics.

Het is in 2008 dat de hype ‘Zumba’ overgewaaide vanuit de States. Als bij toeval was Benny aanwezig bij de allereerste les in België en in de zomer van 2008 haalde hij meteen zijn diploma. Het behalen van zijn instructeur diploma was dan ook meteen het begin van zijn Zumba avontuur. Het vuur voor lesgeven is nog steeds niet gedoofd en Zumba is en blijft zijn grote passie.

Zumba-liefhebbers die zich voor Benny zijn les willen inschrijven, doen dit best zo snel mogelijk want zijn lessen zijn zeer populair en zijn altijd meteen vol!