Julie Helsoot

Julie danst al van voor ze kon stappen. Op haar 5 jaar is ze dan ook meteen danslessen beginnen volgen. Ze is een all-round dansers en beheerst verschillende dansstijlen. Ze danst meer dan 5 uur per week. Ook tijdens de vakanties zit ze niet stil en leert ze graag bij door deel te nemen aan verscheidene dansstages en workshops.

Haar favorieten dansstijlen zijn modern, jazz, hiphop en ragga.

Vorig jaar stond ze voor de eerste keer tesamen met Julie Olisaleagers voor een groep, onze eerstejaars clipdansers. Ze zorgden iedere woensdag, met liefde en enthousiasme, opnieuw voor onze allerkleinste clipdansers. De danserstjes zijn dol op de Juliekes en was het dus duidelijk dat ook dit jaar de Julie's opnieuw ons Step By Step team komen versterken.

Naast het lesgeven, danst ze nog steeds zelf modern en hip hop en zit ze in ons adults wedstrijd team Unstepable. Ze vindt het nog steeds geweldig om zelf op het podium te staan.

Julie haar enthousiasme voor het maken van choreografiën is fenomenaal en dankzij haar knallen al haar dansers telkens weer opnieuw op dat podium! 

Julie is een jaartje op Erasmus. We wensen haar een leerrijk en tof jaar toe.