Marleen

In 1980 studeerde ik af als licentiaat in de lichamelijke opleiding en biologie aan de KUL. Vele, aangename jaren heb ik les gegeven in het regentaat voor L.O. in Brussel waar ik dans en toestelturnen gaf. Maar met zes kinderen werd dit een moeilijk vol te houden combinatie en schakelde ik een loopbaanonderbreking in. Een korte pauze was voldoende om de draad weer op te pakken dicht bij huis en zo belandde ik in de fitness wereld met lessen als figuurtraining, rugscholing, stepaerobics en pilates.
Een opleiding pilates volgde ik bij CPB (classical pilates Belgium) bij Ann Van Huffel en Christl Muls volgens de authentieke methode van Joseph Pilates, gecertificeerd lesgever van level 1, level 2 en advanced.
Het grootste stuk van mijn jeugd offerde ik met veel plezier op aan topsport artistieke gymnastiek en nam als lid van de Belgische nationale ploeg deel aan vele internationale wedstrijden waar ik zo turnicoon Nadia Comaneci tegenkwam op Europese en wereldkampioenschappen. Een heerlijke tijd waar ik een grote bagage heb opgedaan. In die trainingssessies deden wij al heel veel pilatesoefeningen om onze conditie te verbeteren en op peil te houden. Sport en bewegen heeft mij nooit meer losgelaten. Het is en blijft een passie...

Marleen geeft Pilates op woensdag