Marsha 

Marsha studeerde in 1998 af als Licenciaat in de Lichamelijke Opvoeding met specialisatie dans en conditietraining. Ze combineerde haar studies met verschillende aerobics en dansopleidingen (FROS, AALO-Allround instructor, Nike presenteropleiding, Zumba-instructor, kids-opleiding Helma Zenner), volgde Jazzdans bij Jacques Delsing en nam deel aan verschillende internationale dansstages (Fedes) en fitnessconventies. Tijdens de zomervakanties was ze actief als danslesgeefster voor SPORTA en BLOSO. Tijdens het schooljaar gaf ze haar enthousiasme door aan honderden kinderen en volwassenen in verscheidene dansverenigingen en fitnesscentra (Sportopolis Leuven, Equilibrium, D-Dance, Kmove, Faber...).

Haar interesse voor het vermogen van het menselijk lichaam was zodanig groot dat ze besloot om haar kennis uit te breiden met studies in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie (2001). Een invloed die duidelijk merkbaar is in haar groepslessen. Ze verrijkte haar ervaring gedurende 15 jaar door haar job als bewegingscoach en praktijkassistent groepsfitness aan de KU Leuven. Recent volgde ze de full comprehensive pilatesopleiding (PI pilates academy). Voor individuele bewegingscoaching kun je ook bij haar terecht!

Als inwoner van Huldenberg voelde ze zich geroepen om ook de inwoners van Huldenberg en omgeving aan het dansen, sporten en lachen te krijgen. Daarom startte ze in 2008 de dans- en fitnessgroep Step by Step te Huldenberg.

Marsha geeft les aan onze jongste Step by Steppers, Clipdans 1 & 4, tumbling en neemt de groepslessen Powerdance, fit & shape en Pilates voor haar rekening.