Esther-Ellen van der Veen

In Huldenberg staat Esther-Ellen voornamelijk bekend als fluitiste. In 2015 studeert zij af als Master in de Muziek op LUCA School of Arts en in 2016 behaalt zij haar lerarenopleiding.  

Naast muziek is Esther-Ellen echter intensief met dans en beweging bezig. Zelf danste ze jarenlang bij Danscentrum Aike Raes (klassiek ballet en jazz) en van hieruit volgde zij Karen Pauwels naar "ChoreoAtelier". Dit is een neoklassiek ensemble waarbij ze naast het dansen van producties ook wekelijks balletles en repetities blijft volgen.

Omdat dans, beweging en muziek haar fascineren besluit ze in 2010 een opleiding Partyrobics te volgen. Via deze intensieve dans workout rolt zij in het fitnesscircuit. Van het een kwam het ander. Ondertussen behaalde zij tevens een opleiding Groepsfitness: aerobics en spierverstevigende oefeningen (VTS en BLOSO) en haar Zumba certificaat.
Mensen motiveren en aanmoedigen om steeds een stapje verder te gaan, dat doet ze graag! Lessen Partyrobics, BBB, Perfect Abs, Aerobics, Zumba, Fatburning en Step Aerobics staan wekelijks in haar agenda.

Wil je een goede work-out, dan moet je dinsdagavond bij Esther-ellen zijn!